image/svg+xml

Teknoloji bağımlılığı; teknoloji ve internetin bilinçli olmayan, kontrolsüz bir şekilde kullanımına bağlı olarak ortaya çıkan bir bağımlılık türüdür.
Bağımlılık ile mücadeleye dikkat çekmek için Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Spor Kulübü ile ortak olarak 10 Mayıs Dünya Hareket Günü’nde fitness antrenörü Sıla Demirel’in katkılarıyla Ağdacı Kampüsü kapalı spor salonunda ‘Şimdi Hareket Zamanı’ etkinliğini düzenledik. Katılımları için SHMYO Müdürü Doç. Dr. Hacer Yalnız Dilcen ve MYO müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi başta olmak üzere tüm hocalarımıza, idari personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.
  • BARÜ Tanıtım ve Tercih Günleri Başlıyor

• 10 Mayıs Dünya Hareket Günü'nde Ağdacı Kampüsü kapalı spor salonunda "Şimdi Hareket Zamanı" etkinliğini düzenledik.

• 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Fizyoterapi Programı 1.Sınıflar Danışmanlık Toplantısı Duyurusu

• BARÜ’de binlerce öğrenci mezun olmanın gururunu yaşadı

• Yüksekokulumuzun TUBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programındaki Başarısı

• 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Fizyoterapi Programı 2.Sınıflar Danışmanlık Toplantısı Duyurusu

• 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi Klinik Uygulama Dersi Toplantısı Duyurusu

• Üniversitemizin Sürdürülebilir Yükselişi Devam Ediyor.

• 2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Fizyoterapi Programı 2.Sınıflar Danışmanlık Toplantısı Duyurusu

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'dan "Hoş geldiniz" mesajı